A+ A A-

Mosesell FUSIÓ particular

Aquesta oferta combina els serveis de telefonia mòbil, banda ampla, telefonia fixa, televisió per cable, assegurança de la llar, i assegurança del vehicle:

Mosesell Fusio Particular- Telefonia mòbil: Us oferim els serveis de telefonia mòbil de ION MOBILE, sense permanència, sense enganys ni cobraments extranys, sempre escoltan-te, amb mòbils lliures, màxima cobertura, i on ho pots tenir tot sota control amb la App per a Smartphones.

- Telefonia fixa: Us oferim els serveis de telefonia fixa de PanaVoIP, amb solucions de comunicacions mitjançant IP amb un alt rendiment en el ràtio qualitat/preu.

- Banda ampla: Us oferim servei de banda ampla d'internet, amb un nou sistema sense línia telefònica, sempre rebreu la velocitat contractada sense interrupcions ni variacions en la velocitat.

- Televisió per cable: Amb la televisió per cable, podreu veure més de 60 canals de televisió i ràdio catalans, espanyols, europeus, i de la resta del món, amb la màxima qualitat.

- Assegurança de la llar i del vehicle: Li oferim les assegurances de MAPFRE, líder del mercat assegurador espanyol, es tracta d'un Grup multinacional que desenvolupa principalment activitats asseguradores, reasseguradores i de servei present en més de 45 països en els cinc continents.

Amb un 10% de descompte vitalici al contractar tots els serveis esmentats!